OM OSS

EN KONFERENS SOM INSPIRERAR


Vi som arrangerar Sundsvall Sessions är en sammansättning av olika aktörer; forskare, affärsutvecklare, opinionsbildare, kommunikatörer och marknadsförare som tycker att samhällsansvar och samhällsengagemang är viktigt.

Vi vet att samhällsutmaningarna är både svåra och många. Det gäller dock att inte begränsas utan att se möjligheterna - Sundsvall Sessions ska inspirera till det.

Handelskammaren Mittsverige är länken mellan näringslivet och det offentliga. Vi tycker att det är viktigt med arenor och forum där organisationer kan knyta nya affärskontakter, få nya insikter och erfarenheter som underlättar deras vardag och främjar dess verksamhet.

DEMICOM är ett av Mittuniversitetets forskningscentrum och bedriver forskning med fokus på viktiga framtidsfrågor om demokrati och kommunikation i det digitala samhället. Under detta övergripande tema har vi en omfattande forskning om journalistik och medier, organisationers kommunikation, kriskommunikation och politisk kommunikation. Våra forskare är också engagerade i samhällsdebatten med föreläsningar, utbildningar och expertkommentarer i utredningar och medier.

KONTAKTA OSS